Meripaviljonki

Kun asioilla on oikeasti väliä

Pirjo Kivistö kirjoitti Evento-lehden blogiin ajatuksia siitä, miten ravintoloiden rakennuttajat ja suunnittelijat osaavat halutessaan hienosti ottaa huomioon tilan erilaiset käyttötilanteet. Esimerkissäni Pirjo kertoo miten Ravintola Meripaviljonki suunniteltiin alusta alkaen ajatuksella, että tilaa tullaan käyttämään erilaisissa yritystapahtumissa.

Ravintola Meripaviljonki on nyt ollut toiminnassa keväästä 2015 eli tätä kirjoitettaessa reilut kaksi vuotta. Useissa tapahtumissa on jo tullut todennetuksi miten tärkeää ennakkosuunnittelu oli. Ripustuspisteet, sähkösuunnittelu, datakaapelit, valaistus. Näiden lisäksi toki ravintolan arkkitehtuurin, kalustuksen, keittiön toiminnointojen ja kaiken muunkin suunnittelusta vastasivat ammattilaiset. Kun kaikki tehtiin hyvässä ja avoimessa yhteistyöprosessissa, on tällä hetkellä hyvä ja helppoakin suunnitella erilaisia yritystapahtumia tähän kelluvaan helmeen.

Lue tästä Evento-lehdessä julkaistu Pirjo blogi kokonaisuudessaan.