Bisnespäivät 2014 nostaa tapahtumatekniikan ”framille” – POINT Production mukana asiantuntijana

Messukeskuksessa järjestetään 28.-29.8.2014 Bisnespäivät. Tapahtumatekniikka huomion kohteena!

Tämä syksynä mukana uusi teema-alue, Tapahtumatekniikka, joka esittelee kävijöille kokous- ja kongressitekniikkaa monipuolisesti ja käytännönläheisesti. Tapahtumatekniikka-alueen toteuttaa Avita ry ja tapahtumatekniikka-lavan DimmerCity Light & Sound Oy.

POINT Productionin Pirjo Kivistö on mukana tapahtumatekniikka-alueen puhujana aiheenaan vastuullinen tapahtumatekniikka.

Torstaina 28.8.2014 klo 14.30: Tapahtumatekniikan ja tapahtuman järjestäjän yhteinen polku kohti onnistunutta tapahtumaa

  • Tapahtumatekniikalla on tämän päivän tapahtumissa suuri merkitys, oli sitten kyseessä pieni tai suuri tapahtuma. Tunnelman luojana tai viestin välittäjän apulaisena sillä on monet kasvot, jotka tapahtuman järjestäjä tuo vieraidensa eteen. Ei ole siis ihan sama miten tapahtumatekniikka valitaan erilaisissa tapahtumissa toteutettavaksi.

Perjantaina 29.8.2014 klo 13:00: Vastuullinen tapahtumatekniikka eettisenä toimintamallina.

  • Vastuullinen tapahtumatekniikkayritys on luotettava kumppani, jolloin tapahtuman suunnittelija voi luottaa konsultatiiviseen otteeseen jo suunnitteluvaiheessa. Näkemys tekniikan mahdollisuuksista ja toisaalta rajoitteista sekä realiteeteista mm.kustannuksien osalta, ovat tämän päivän normaalia arkea vastuulliselle toimijalle. Asiakkaan tulee pystyä luottamaan, että tapahtumassa on sen tarpeen mukainen kalusto – ei alimyytynä eikä ylimyytynä. Puheenvuorossa tapahtumatekniikkayritysten asiakkaan näkemyksiä tämän päivän palvelurakenteesta.

Lue tästä koko Dimmercity Stagen ohjelma.

HUOMAA MYÖS ToimistoSissien osasto-ohjelmassa torstaina oleva Keskustelupiiri tapahtumajärjestämisen haasteista. Keskustelua moderoimassa Pirjo Kivistö.
Lue lisää täältä!

********

MIKÄ AVITA RY?
Avita ry on valtakunnallinen toimialaliitto yrityksille, jotka suunnittelevat, valmistavat, maahantuovat, myyvät ja asentavat laitteita sekä järjestelmiä audiovisuaaliseen ammattikäyttöön

Lue lisää Avita ry:stä tästä.

MIKÄ TOIMISTOSISSIT?
ToimistoSissit on perustettu toimistotyöntekijöiden, sihteerien ja assistenttien kanavaksi rakentaa työtä tukevaa kontaktiverkostoa, jakaa kokemusperäistä tietoa ja vinkkejä kollegojen kesken sekä tukemaan työelämän muutosten tuomissa haasteissa.

Lue lisää ToimistoSisseistä tästä.

MIKÄ BISNESPÄIVÄT?
Bisnespäivät kokoaa liikelahjoista, kokouksista, toimistotarvikkeista ja henkilöstöasioista päättävät ammattilaiset tutustumaan alan uutuuksiin ja palveluihin.

Lue lisää Bisnespäivistä tästä.