POINT Production yhdisti kotisivunsa yhden brändin alle

Karisma Konseptien hankinnan myötä POINT Production uudistaa kotisivunsa, jossa yhdistetään aiempi tuotantoyhtiön kotisivu ja Tapahtumamarkkinoini.eu -infosivusto yhden osoitteen taakse.

Jatkossa Tapahtumamarkkinointi.eu -infosivustolla ylläpidetty alan tietoutta käsittelevät artikkelit löytyvät POINT Productionin kotisivuilta osion Ajankohtaista kautta. Uutismaisesti toimitetut alan toimijoiden kirjoittamat tapahtuma-alan vinkit on luokiteltu sekä avainsanojen että uutisluokan mukaan. Luokat Inspiraatiota ja Alan tietoutta alta löytyvät vinkit tapahtumien vaikuttavuuden mittaamiseen, kustannuksien laskemiseen, tapahtumaturvallisuuteen ja monia muita alaan oleellisesti liittyviä aiheita. Aiheita voi myös etsiä sivuston avainsanaluettelon mukaan.

POINT Productionin kotisivuilta löytyy myös tuotantoyhtiön tapauskuvauksia esimerkkeinä tuotetuista tapahtumista ja asiakkaiden palautekommentteja. Lisänä aikaisempaan sivuston kautta voi katsoa kolmen minuutin koostevideon tuotetuista tapahtumista. Yrityskaupan yhteydessä Karisma Konseptit Oy:n toteuttamat tapahtumat, joiden tapahtumatuotannosta vastasi POINT Production, on esitelty muutaman esimerkin kautta.

Karisma Konseptien kotisivut on samassa yhteydessä uudistettu mukailemaan emoyhtiö POINT Production kotisivurakennetta ja -ilmettä.

Lue tiedote POINT Productionin ja Karisma Konseptien yrityskaupasta täältä.