Fujitsu Finland - tuotelanseeraus

”Lanseerasimme lokakuussa 2012 uuden tuotteen ja koska olemme muutenkin hyödyntäneet BOND-henkeä vuosikertomuksessamme, sopi uusi BONDin SKYFALL tuotelanseerauksemme kehystarinaksi mainiosti. POINT Productionin tiimi räätälöi valmiista SKYFALL konseptistaan meidän tarkoitukseemme sopivan kokonaisuuden. Heti ensi tapaamisestamme meillä oli tunne, että tähän porukkaan voi luottaa. Innovatiiviset ratkaisut tapahtuman suunnittelussa sekä tekninen osaaminen mukaan lukien meille räätälöity agentti-ilmoittautumisjärjestelmä toimivat erinomaisesti. Itse tapahtumassa pystyimme keskittymään täysin omiin vieraisiimme luottaen, että haluamamme tasokas tilaisuus hoituu POINT Productionin tiimiltä loppuun saakka.”

Susanna Horn
Fujitsu Finland

Asiakas: Fujitsu Finland
Tapahtuma: Tuotelanseeraus
Tärkeää: Tuotteen ja Fujitsu Finlandin brändin mukainen tasokas ja olemassa olevaa ilmettä hyödyntävä elämyksellinen tapahtuma, jossa uusi tuote on integroitu sujuvasti tapahtuman vahvaan teemaan.

Esimerkkitapahtuma:
Konsepti
: BOND Skyfall -ennakkonäytöstä ennen järjestetty teemaan sopiva tapahtuma, joka jatkui ennakkonäytöksellä ja sen perään jatkuneella cocktailhenkisellä juhlalla.
Toteutus: Tapahtuman konseptointi olemassa olevaan elokuvateemaan sopivaksi. Kokonaisprojektin suunnittelu ja hallinta, visualisointi. Avaimet käteen –tapahtumatuotanto (mm. somistus, food design, musiikki, tekniikka).

JATKOA SEURASI 2015:

craig maatuskaSyksyllä 2015 sai uusi Bond ensi-iltansa.
Tällä kertaa toteutimme Fujitsu Finlandin tapahtuman mukaellen Spectren maailmaa ja teemoja.
Katso kuvat ja lue juttu uutisistamme tämän linkin kautta.