Tapahtuma vaativassa kohteessa – rakenteilla olevassa elintarviketuotantolaitoksessa

HKScan on avaamassa Raumalle uutta Kariniemen tuotantolaitosta. Rakennustyöt ovat hyvässä vauhdissa ja me pääsimme mukaan projektiin, kun suunnittelimme ja tuotimme kohteeseen harjannostajaiset.

Harjannostajaiset ovat sinänsä vaativa juhla kaikessa yksinkertaisuudessaan. Juhla järjestetään aina keskeneräisessä rakennuskohteessa, joten se vaatii kaikilta osapuolilta tarkkaa suunnittelua ja projektinhallintaa. Kun kohteessa ei useinkaan ole edes käyttövettä tai viemäröintejä saati pihaa tai rakennusta valmiina, on tapahtumatuottajalla oltava hyvä kokemus miten saada kaikki toimimaan. Näin vaativassa projektissa tärkeää on hyvä ennakkosuunnittelu, kohteeseen perehtyminen ja hyvin tarkan ennakkosuunnitelman laatiminen, josta voidaan pienetkin yksityiskohdat varmistaa ennen varsinaiselle tapahtumapaikalle siirtymistä. Tiukassa aikataulussa ja kaukana omista tuotantotiloista oleva kohde ei anna myöden lähteä hakemaann kesken tapahtuman rakennusvaiheen jotain unohtunutta tavaraa.

Avainasemassa on projektiviestintä koko tuotantotiimin, tilaajan ja tuotantolaitoksen rakennusprojektin avainhenkilöiden kanssa.

Raumalla tämä kaikki onnistui hienosti tammikuun puolessa välissä tuottaessamme Kariniemen tuotantolaitoksen harjannostajaiset.

Juhliin osallistui noin 300 vierasta, jotka edustivat niin rakentajia kuin muita kutsuvieraita. Virallisten puheiden lisäksi ohjelmaan toivat iloa improvisaatioteatteri Impronautit ja juontajana toiminut Riku Suokas. Rikun mainio ja kohderyhmään erinomaisesti uponnut loppuhuipennuksen Stand Up -setti oli kultaa!

Ruokatuotteen suunnittelusta vastasivat HKScanin oman tuotekehityksen kokit ja paikan päällä käytännön asioista vastaamaan olimme valinneet Ahoska Cateringin. Näissä juhlissa toki oli perinteistä hernekeittoa, mutta hienostuneemmassa muodossa alkukeittona broileritwistillä. Buffetin muut ruokatuotteet esittelivät vieraille Kariniemen broileriuutuuksia.

Juhlassa olikin iloisia vieraita lähettämön halli täynnä.

Haastava projekti, jonka toteutuksesta saimme HKScanin viestinnältä erinomaisen palautteen.