Juhlamme oli enemmän kuin uskalsimme odottaa

Syksyllä 2015 toteutettu 50-vuotisjuhlamme oli enemmän, kun osasimme odottaa ja saimme mahtavaa palautetta vierailtamme.

Innostuimme ideasta tuoda urbaani sirkus juhliimme.

POINT Productionin tiimi löysi paljon yhtäläisyyksiä telinetoimialamme ja sirkuksen välillä, joita emme olisi koskaan itse keksineet.

Oli upeaa huomata, miten sirkusteema näkyi kaikkialla: juhlapaikassa, tarjoiluissa, ohjelmassa, asuissa ja ennen kaikkea juhlan tunnelmassa. Nuorten sirkustaitelijoiden esitykset valloittivat vieraidemme sydämet aitoudellaan ja ilollaan.

Onnistuimme tavoitteessamme järjestää rennot, mutta tyylikkäät juhlat, jotka jättäisivät innovatiivisen ja nuorekkaan yrityskuvan.

Juhla oli niin hyvin järjestetty, että pystyimme nauttimaan juhlasta koko illan yhdessä asiakkaidemme kanssa.
Uskon, että moni vieraamme koki ikimuistoisen elämyksen astuessaan sirkustelttaan ja antautuivat täysillä urbaanin sirkusmaailman vietäväksi yhden illan ajaksi.

Laura Kataja
Telinekataja Oy

KatajaEvents Tokoinranta

Kaikki sujui nappiin!

Järjestin yhdessä asiakkaan kanssa reilun 100 hengen projektin päättäjäiset 7.5.2015 uutukaisessa Meripaviljongissa.

Hieman runsaamman budjetin innoittamana käytin Toimistosissien TarjousHaavia saadaksemme paljon ideoita ja tapahtumatuottajan koordinoimaan koko tilaisuutta ml. paikka, tarjoilut ja interaktiivinen ohjelma.

Päädyimme asiakkaan kanssa yhteistuumin Point Productioniin, joka tarjosi kokonaisuudeltaan parhaimman vaihtoehdon juuri tähän tarpeeseen.

Kaikki sujui nappiin, ja osallistujat yltyivät kiitoksiin itse tapahtumassa ja jälkikäteen.
Suosittelen lämpimästi Point Productionia ja sen ammattitaitoista ja sitoutunutta Pirjo Kivistöä teidänkin tilaisuuksiinne!

Virpi Syvänne
Sales Assistant
CGI Suomi Oy

Meripaviljonki

Ravintola Lasipalatsi ja Lasipalatsin Bio Rex ovat tehneet Point Productionin kanssa yhteistyötä lähes 10 vuotta.

Olemme olleet erittäin tyytyväisiä niin konseptointiin kuin tuotantoprojekteihin, jotka kootaan aina tarpeen mukaan. Joskus tuotannot ovat hyvin pientä viilausta ja konsultointia ja toisinaan suuria kokonaisuuksia ohjelmista somistuksiin.

Erityisesti asiakkaamme ja me itse pidämme palveluun kuuluvasta tarkasta aikataulutuksesta ja ohjelmasisällön huomioimisesta tapahtuman kokonaisuudessa.

Arvostamme pitkäaikaista yhteistyötä, jonka ansiosta tuotantoyhtiö osaa huomioida suojellun kohteen erityisvaatimukset erilaisissa tapahtumissa.

Tiina Ropponen
Toimitusjohtaja
Ravintola Lasipalatsi ja Lasipalatsin Bio Rex

Tapahtumamarkkinointi

Yhteistyö sujuu entiseen malliin saumatta.

Joitakin vuosia sitten sain vinkin PikiPointin palveluista ja yhteistyömme alkoi. Olen saanut kiitoksia onnistuneista järjestelyistä vaikka tosiasiassa kiitos on kuulunut Pirjolle ja hänen tiimilleen. Yrityksen nimi on muuttunut, mutta yhteistyö sujuu entiseen malliin saumatta ja niinpä Pirjo on edelleen se yhteistyökumppani, jonka kanssa suunnittelen henkilökuntamme kesä- ja joulujuhlat.

Riitta SavikkoBellafesta
HR Manager
Wärtsilä Corporation

Kalastajatorppa Asetelma

Keravan kaupunki ja KUUMA-kunnat ovat tehneet menestyksekästä yhteistyötä Point Productionin kanssa.

Keravalla järjestettiin syksyllä 2012, osittain televisioitu, MetropoliJunan Kerava kaupunkitapahtuma, jossa kävi noin 3000 vierasta. Tapahtumatuottajana Pirjo linkitti kaikki osa-alueet saumattomasti toisiinsa niin järjestäjätahojen, ohjelman kuin tapahtuma-alueenkin osalta.

Työryhmä oli erittäin tyytyväinen Pirjon mielettömään ammattitaitoon, organisointikykyyn ja joustavuuteen kellonaikoja katsomatta.

Myös Pirjon laajoista yhteistyöverkostoista oli hyötyä tapahtumaa suunniteltaessa ja tapahtuman aikana. Ilman Point Productionin apua emme olisi saaneet tapahtumasta niin hienoa kuin se oli. Suosittelen!

Tiina Laine
kehittämisassistentti
Keravan kaupunki

KUUMA Keravalla

Heti ensi tapaamisestamme meillä oli tunne, että tähän porukkaan voi luottaa.

Lanseerasimme lokakuussa 2012 uuden tuotteen ja koska olemme muutenkin hyödyntäneet BOND-henkeä vuosikertomuksessamme, sopi uusi BONDin SKYFALL tuotelanseerauksemme kehystarinaksi mainiosti. POINT Productionin tiimi räätälöi valmiista SKYFALL konseptistaan meidän tarkoitukseemme sopivan kokonaisuuden. Heti ensi tapaamisestamme meillä oli tunne, että tähän porukkaan voi luottaa.

Innovatiiviset ratkaisut tapahtuman suunnittelussa sekä tekninen osaaminen mukaan lukien meille räätälöity agentti-ilmoittautumisjärjestelmä toimivat erinomaisesti.

Itse tapahtumassa pystyimme keskittymään täysin omiin vieraisiimme luottaen, että haluamamme tasokas tilaisuus hoituu POINT Productionin tiimiltä loppuun saakka.

Susanna Horn
Fujitsu Finland

Jälkipäivitys:
vilkaise lisää tietoa tästä tapahtumasta sekä BONDin Spectren myötä vuonna 2015 saaneesta jatkosta.

Gold Pearl